In vederea realizarii unei scari interioare

In vederea realizarii unei scari interioare, se vor urmari doua etape principale:

1. Efectuarea masuratorilor

2. Montajul propriu zis.

In general sunt doua categorii de scari. Scari pe vanguri ( din lemn sau metal ) si scari de beton care trebuiesc placate cu placi din lemn.

In cazul primei categorii de scari se va masura inaltimea la care trebuie sa ajunga scara si golul de scara lasat in tavan, se face un proiect si din proiect se extrag dimensiunile panourilor care sunt necesare constructiei scarii.

In cazul celei de a doua categorii de scari, se masoara efectiv amprenta betonului in vederea comandarii treptelor si inaltimea de urcare a fiecarei trepte pentru stabilirea dimensiunilor contratreptelor.

Avand in vedere ca tolerantele admise in constructii sunt destul de „generoase“ , pentru o exaccitate mai buna a masuratorii, noi recomandam ca in cazul treptelor de beton sa se faca niste sabloane din carton care sa copieze amprenta treptei de beton.

Pentru balustrada , modelele sunt diferite in cazul acesta noi putem furniza tronsoane de mana curenta si balustri la comanda.

Sfatul nostru e sa efectuati aceste lucrari cu specialisti in domeniu care sa faca si masuratorile si montajul scarilor . Firma noastra nu asigura montajul.