Lafor producator certificat FSC® scari interioare

producator integrat; detine controlul procesului de productie de la achizitia de busteni si pana la productia de scari interioare lemn masiv. In acest fel putem livra cantitatile cerute, la termenele stabilite si putem garanta calitatea produselor noastre.scari interioare din lemn masiv

Specii indigene: fag, stejar, paltin, cires, salcam, nuc, frasin. La comanda oferim si specii exotice.


trepte scari

trepte scari din lemn masiv


contratrepte

pentru placarea scarilor de beton


mana curenta

mana curenta din lemn masiv


balustri

balustri strunjiti din lemn masiv

Lafor producator certificat FSC® scari interioare, a inceput activitatea in 1994

ca producator de cherestea foioase si semifabricate din specii de lemn de esenta tare. Ulterior a diversificat gama de produse oferite cu panouri lemn masiv, scari interioare, trepte scari, parchet stratificat, pardoseli, mobilier pentru bucatarii, blat bucatarie si mobila lemn masiv : fag, stejar, paltin, cires, nuc, frasin, salcam, sorb, tei.

Lafor detine o fabrica de cherestea foioase moderna, dotata cu utilaje de ultima generatie, cu grad ridicat de automatizare: ferastrau panglica Artiglio instalat in 2007, ferastrau panglica twin, MEM France, instalat 2013, transportoare automate pentru cherestea foioase, multilama cu panze mobile si statie de sortare si pachetizare cherestea.

Capacitatea de debitare este de cca 100mc bustean esente tari (fag, stejar, paltin, cires, nuc, frasin ) intr-un schimb de 8ore.

Capacitatea de uscare cherestea foioase este de cca 1,200mc; 10 camere de uscare cu volume utile cuprinse intre 50mc si 150mc fiecare, cu programe automate de uscare asistate de computer.

Fabrica panouri lemn masiv si kituri scari interioare

Lafor este prevazuta cu doua fluxuri tehnologice pentru productia de panouri lemn masiv, scari interioare, trepte, contratrepte, balustri, parchet si dusumele din lemn masiv. Detinem un centru de prelucrare cu comanda numerica Biesse, Italy pentru productia de mobila lemn masiv.

Gama de produse Lafor este destinata atat exportului: panouri lemn masiv pentru industria mobilei, scari interioare pe vanguri de lemn, trepte de scari, contratrepte, balustri, mana curenta, glafuri pentru ferestre, pardoseli si parchet din lemn masiv.

  • trepte scari
  • contratrepte
  • mana curenta
  • balustri